fredag 26. desember 2008

Jul på Alalay










5 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig:)
God jul og kos deg masse:)
God tur til Chile!!

Anonym sa...

Kvifor står det nr 4 på pakka? Er det juletreklippepynt de har produsert eller julegåver eller ? Ser ut som både du og ungane kosar deg/seg!Skulle gjerne ha vore der og klipt saman med dykk.....har vorte lite med juleverkstad her i huset. Har det noko å gjera med at småkaratn har vorte større???? Romjulsklem frå meg

Anonym sa...

Vegard!
Håper julekvelden og romjulen har vært bra. Hørte rykter om at du og Guro skulle til Chile. Husk solkremen! (hehe...interrail!)

Nå har jeg dekket på til 12 stk rundt langbordet på Grøtho, skal si det er rart å ikke feire nyttårsaften med sjølvaste kar'n frå lio. Kos deg masse i kveld hvertfall!
Du er BEST!

HAPPY NEW YEAR, MISS SOPHIE!!

nydelige bilder du har tatt, og nydelige unger.

Anonym sa...

kjære gode Vegard
GODT NYTT ÅR!!Gjett om vi har sendt mange varme tankar tildeg i nyttårshelga!Håper du ikkje har hatt alt for mykje heimlengsel..Vi hadde ein superkosleg kveld hjå gode vener i Lio igår!!Men vi savner Vegard VELDIG her i bygda!!Trøysten er at det er mange andre små som meir enn nokon får nyte godt av Vegard sin godheit og varme!!Det er rørande å lese om og sjå bildene av ungane "dine".Lykke til med arbeidet ditt vidare!Mange varme helsingar frå heile Fanklubben din i Solbakkenfamelien.Klem frå Kjellaug

Vegard sa...

Det står nummer på pakka fordi vi hadde trekning om hvem som skulle få hvilken julegave.. :)

Skulle kjempegjerne vært på grøthogard`n på nyttårsaften Birgit! Men neste år er jeg klar!!

Har gått overraskende bra å være borte hjemmefra i jula, sjøl om jeg har sendt mange tanker hjem. Godt nyttår tilbake til hele fam Solbakken!